Wie zijn wij

Visser & Van de Ven biedt expertise in veiligheid op maat. Onze ruime kennis en ervaring hebben wij opgebouwd bij gerenommeerde banken, bedrijven en grote overheidsinstellingen. Wij leveren oplossingen toegespitst op de weerbaarheid van uw bedrijf. In veiligheidsmanagement vraagstukken onderzoeken wij eerst nauwkeurig het hele spectrum van organisatorische, bestuurlijke en sociaal-economische aspecten. Vervolgens werken wij praktische oplossingen uit. Visser & Van de Ven heeft een netwerk van ervaren associates die als generalisten en specialisten inzetbaar zijn. Zo kunnen wij voor al uw veiligheidsvraagstukken multidisciplinaire diensten aanbieden. Persoonlijk, professioneel en effectief werken wij aan een succesvolle voorbereiding, uitvoering en exploitatie van uw veiligheidsprojecten en – programma’s.

Onderscheidend door onafhankelijk advies

Wij onderscheiden ons door onafhankelijk advies. We zijn niet gebonden aan leveranciers en selecteren de producten die aansluiten op het totale veiligheidsplan voor uw organisatie. Daarbij kiezen wij voor een bedrijfsgeïntegreerde aanpak. Eerst brengen we de veiligheidsproblemen in kaart. Na een grondige analyse zoomen we in op passende maatwerkoplossingen voor het totale spectrum van organisatie, proces en product.

Het snel en goed inleven in de organisatie en analyseren van problematiek vraagt om een goede communicatie, niet alleen praten maar vooral ook luisteren. Daar zijn wij goed in!

Frans Visser MSSM

Specialisme
> Verbindingen leggen
> Advisering management
> Communiceren

Ruim 25 jaar ben ik bij ING Facility Management, in verschillende managementfuncties, actief geweest. Nu ben ik alweer ruim tien jaar actief in security management, met specifieke aandacht voor mensen – informatie – processen – bezittingen. Veelal uitgedrukt in advisering en implementering van complexere veiligheidsprojecten in organisaties.

Het implementeren en borgen in de organisatie van genomen beveiligingsmaatregelen wordt vaak door ondernemingen onderschat; hier ligt nu juist mijn kracht! 

 

Ron Massink HVK RSE RCE

Specialisme
> Integrale Veiligheid
> Crisismanagement
> Risicomanagement

Door mijn vergaarde kennis & ervaring bij o.a. Politie en in het bedrijfsleven in de afgelopen 25 jaar, is het mij duidelijk dat veiligheidsmanagement ingebed moet zijn in de reguliere bedrijfsvoering. Dat heb ik ook tot ontwikkeling kunnen brengen als corporate manager Integrale Veiligheid TU Delft. Nevenfuncties: 4 jaar voorzitter geweest van het project Integrale Veiligheid in het hoger onderwijs; voorzitter van het Genootschap voor Risicomanagement (GVRM); docent HBO opleiding Hogere Veiligheidskunde; mede-ontwikkelaar en docent van de Master Integrale Veiligheid (MIHR) en de Master Nucleair Security.

Ik ben adviseur Integrale Veiligheid en geef trainingen en workshops in Crisismanagement en Risicomanagement.

 

Theo Gobes RSE

Specialisme
> Securitymanagement en -organisatieadvies
> Organiseren en sturen in een veranderende omgeving
> Beleid, strategie en vertaalslag naar tactisch veld

Ik heb ruim 25 jaar ervaring in diverse managementfuncties binnen de particuliere beveiligingsbranche met als werkveld zowel (semi-) overheid als bedrijven. Inmiddels ben ik al weer enkele jaren actief als interim-, projectmanager en/of consultant.

Het snel en goed inleven in een organisatie en het analyseren van problematiek vraagt om een goede communicatie, niet alleen praten maar vooral ook veel luisteren. Daar ben ik goed in.

Edjan Rusche 

Specialisme
> Trainingsuitvoering
> Groepsdynamiek en groepsprocessen
> Coaching

Ik heb in 1999 IMT Consult opgericht, nadat ik geruime tijd in verschillende operationele en managementfuncties gefunctioneerd heb. Daarbij heb ik onder meer leiding gegeven aan de Training Academy van een topmerk in de autobranche en heb nationale en internationale ervaring opgedaan als managementtrainer.

Kernwoorden bij mijn optreden als trainer/coach: Betrokkenheid, integriteit, enthousiasme, respect en resultaatgerichtheid.

Samenwerkingspartners

Lindyn logo

wfm

Lindyn is specialist op het gebied van Integrale Veiligheid en Risicomanagement. Het bedrijf werd in 1993 opgericht door Ron Massink en heeft sindsdien veel specialistische kennis vergaard op alle gebieden van veiligheid, waaronder opsporing, safety, security, ICT veiligheid en (risk)management. >Naar website

VFM Facility Experts is een integraal facilitair adviesbureau. Met een viertal gespecialiseerde teams bestaande uit ondernemende adviseurs, jonge talenten en betrokken managers ondersteunen wij onze opdrachtgevers bij vraagstukken op het gebied van Facility Management.> Naar website