Interim management

De huidige interactieve maatschappij vraagt veel van uw organisatie: een flexibele cultuur die zich aanpast aan de eisen van deze tijd. En dan wel op een veilige manier. Uw organisatie moet enerzijds open zijn in communicatie en anderzijds weerbaar en beschermd. Zo heeft elke organisatie te maken met veiligheid, bijvoorbeeld het verlenen van toegang aan bezoekers, het veilig werken voor medewerkers, het bieden van continuïteit van de werkprocessen en de beschikbaarheid van betrouwbare (digitale) informatiesystemen.

Visser & Van de Ven ondersteunt organisaties op alle disciplines van veiligheidsmanagement: advisering, projectmanagement en interim management. Graag zetten wij onze consultants in voor uiteenlopende vraagstukken, zoals het ontwikkelen van uw integrale veiligheidsbeleid, het aansturen van projectmanagement bij complexe securityprojecten en het invoeren van procesverbeteringen in veiligheidsmanagement. Met de inzet van de expertise en specialisten van Visser & Van de Ven wordt veiligheidsmanagement een geïntegreerd onderdeel van uw bedrijfsvoering

Veiligheidsmanagement: security, safety, crisismanagement, integrale veiligheid, business continuity management, personal security, informatiebeveiliging. Onze ervaren consultants starten en sturen efficiënt uw veiligheidsprojecten. Is een project complex? Is er extra power nodig om veiligheidsmanagement ook in processen te implementeren? Visser & Van de Ven levert maatwerk, afgestemd op uw bedrijfscultuur.